parodontologie

 

Noodafspraak
Noodafspraak

Binnen Tandheelkundig Centrum Brigantijn zijn we ervan overtuigd dat preventie en vroegtijdige diagnostiek leiden tot een fraai, goed functionerend gebit waar iedereen vandaag de dag van droomt.

Om die reden controleert ons tandartsenteam tijdens de halfjaarlijkse controle niet alleen de tanden en kiezen, maar ook het tandvlees (parodontium). De toestand van het tandvlees wordt op de patiëntenkaart gedocumenteerd (DPSI-Score).

Hoe houdt u het paradontium gezond?

Plaqueretentie moet vermeden worden en adequate mondhygiëne moet mogelijk zijn. Het is de taak van ons preventieteam en mondhygiëniste zo nodig instructies met betrekking tot mondhygiëne te geven.

Wat als uw tandvlees toch irritaties vertoont?

Als het onverhoopt niet gelukt is problemen te voorkomen, dan is in de eerste plaats onderzoek en diagnostiek van het tandvlees vereist. In dit geval maakt de mondhygiëniste een parodontiumstatus en zij neemt een speekselmonster voor een bacterietest.

Dit zijn de oorzaken van parodontis:

  • bacteriën zijn de meest veelvoorkomende oorzaak van de parodontitis.
  • ook bijwerkingen van medicijnen, roken, hormonen of genetische componenten kunnen parodontis veroorzaken.

Parodontis behandeling

Bij de eerstvolgende afspraak wordt de uitslag van het bacteriologisch onderzoek met u besproken en een behandelplan opgesteld. U ontvangt dan een gedetailleerde kostenbegroting volgens het Paroprotocol voor de parodontale behandeling, die ongeveer 2 jaar in beslag kan nemen. Pas als u akkoord gaat met het behandelplan wordt met de parodontale behandeling gestart.

Behandelingen

 

Wat onze klanten zeggen:

Ben vandaag geweest – echt een super goed team, heel lief. Ik ben dan ook onder narcose gebracht. Ben nu zo blij met mijn nieuwe gebit. Wonden zijn nog vers maar super bedankt,Tandheelkundig Centrum Brigantijn! Tot van de week.

Dhr. Verdier Hague

Geweldige tandartspraktijk. Ik zal deze bij iedereen aanraden. In heel mijn leven nog nooit zo’n vriendelijke en rustige tandarts gehad.

Mevr. Bovet Hague

Professionele, moderne tandartspraktijk met vriendelijke tandarts en assistentes. Men neemt de tijd voor uitleg, advies en behandeling.

Dhr. Piet Mangold Hague

Thank you,
I have received a professional treatment with a friendly attitude and no pain. The doctor makes sure the patient feels comfortable, applies reasonable anesthetics and takes time to make sure that the treatment goes without pain and stress. Thank you!

Mevr. Victoria Petko Hague

Galerij, nieuws en evenementen

Contact opnemen

OPENINGSTIJDEN:

Ma t/m vri 8.30 t/m 17.00
zaterdag op afspraak

BEREIKBAARHEID:

Met de tram: lijn 19,
halte station Ypenburg
Met de bus: lijn 30,
halte station Ypenburg
Met Randstadrail:
halte station Ypenburg.

Noodafspraak
 
location

Dental Centre Brigantijn, Brigantijnlaan 97, 2496 ZR, The Hague

Noodafspraak