Implantaten, kronen en bruggen

   Spoedafspraak
    
   Spoedafspraak

     Tandarts Frank Eickhoff, gespecialiseerd in implantologie, heeft naast zijn opleiding voor algemene tandheelkunde in Duitsland ook een opleiding als tandtechnicus genoten, waardoor hij in zijn loopbaan tientallen kronen en bruggen heeft vervaardigd. Tandarts Frank Eickhoff is daarom de aangewezen persoon om u te adviseren wanneer een kroon, brug of implantaat nodig is en welke constructie in uw situatie het beste is.

     Wat is een kroon?

     In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn dat een tand of kies een kroon nodig heeft. Een kroon is een soort hulsje gemaakt uit porselein, of metaal, of een combinatie van deze twee componenten. Een kroon beschermt een tand of kies en geeft hem steun en stabiliteit.

     Wanneer is een kroon nodig?

     • als een vulling te groot wordt en geen houvast meer heeft.
     • als een tand of kies eerder een wortelkanaalbehandeling heeft gehad en daardoor te kwetsbaar is geworden.
     • of om esthetische redenen.

     Wat is een brug?

     Als één of meerdere tanden of kiezen ontbreken kan een brug een goede optie zijn om de ontbrekende elementen te vervangen. Een brug bestaat uit minimaal twee kronen (Pijler) en één of meerdere brugtussendelen (Dummy’s) die met elkaar verbonden zijn. Aan de hand van een röntgenfoto kan de tandarts beoordelen of de pijlertanden geschikt zijn voor een brug.

     Wat is een implantaat?

     Een andere manier om ontbrekende elementen in uw gebit te vervangen is door middel van een implantaat. De keuze voor een brug of implantaat hangt af van een aantal factoren zoals uw algemene gezondheidstoestand, gebitssituatie, botniveau en persoonlijke voorkeur alsook budget. Tandarts Frank Eickhoff heeft ruim 15 jaar ervaring in implantologie en kroon en brugwerk. Maak een afspraak voor een advies gesprek. Naar aanleiding van een anamnese, röntgenfoto, uitgebreid onderzoek en een persoonlijk gesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken.

     Behandelingen

     Wat onze klanten zeggen:

     Ben vandaag geweest – echt een super goed team, heel lief. Ik ben dan ook onder narcose gebracht. Ben nu zo blij met mijn nieuwe gebit. Wonden zijn nog vers maar super bedankt,Tandheelkundig Centrum Brigantijn! Tot van de week.

     Dhr. Verdier Hague

     Geweldige tandartspraktijk. Ik zal deze bij iedereen aanraden. In heel mijn leven nog nooit zo’n vriendelijke en rustige tandarts gehad.

     Mevr. Bovet Hague

     Professionele, moderne tandartspraktijk met vriendelijke tandarts en assistentes. Men neemt de tijd voor uitleg, advies en behandeling.

     Dhr. Piet Mangold Hague

     Thank you,
     I have received a professional treatment with a friendly attitude and no pain. The doctor makes sure the patient feels comfortable, applies reasonable anesthetics and takes time to make sure that the treatment goes without pain and stress. Thank you!

     Mevr. Victoria Petko Hague

      Nieuws en evenementen

      Contact opnemen

       
      OPENINGSTIJDEN:

      ma - vrij 8.30 t/m 17.00

      Op zaterdag zijn we een keer per maand geopend.

      Bereikbaarheid

      Met de tram: lijn 19, halte station Ypenburg Met de bus: lijn 30, halte station Ypenburg Met Randstadrail: halte station Ypenburg.

        Spoedafspraak
         
        location

        Tandheelkundig centrum Brigantijn, Brigantijnlaan 97, 2496 ZR, The Hague

        Spoedafspraak