huisregels

Maak kennis met de regels die in onze praktijk van toepassing zijn. We stellen het op prijs als u deze gaat volgen.

Noodafspraak
Noodafspraak
img

Aanmelden

Meld u uw altijd bij de balie aan als u de tandartspraktijk binnenkomt. De baliemedewerkster is verplicht uw gegevens, zoals legitimatie, verzekeringsgegevens (zorgpas) en gezondheidsvragenlijst (anamnese) te controleren. Zonder aanmelding kunt u niet op tijd geholpen worden. Komt u om daarom altijd iets eerder.

img

Eerste afspraak

Tijdens uw eerste afspraak maakt de tandarts kennis met u en bekijkt uw gebit door middel van een uitgebreide controle en röntgenfoto’s (kaakoverzichtsfoto en bitewings). De resultaten van de controle worden met u besproken, er wordt een behandelplan opgesteld en u ontvangt een kostenbegroting. Wij houden altijd rekening met uw wensen en uw verzekering. Indien nodig wordt het behandelplan in fasen uitgevoerd.

Als u voor het eerst bij ons komt, vragen wij u de volgende documenten mee te nemen:

  • een geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs)
  • uw verzekeringspas
img

Afspraken afzeggen

Wanneer u een afspraak bij ons maakt, reserveren wij tijd voor u. Indien u een afspraak niet na kunt komen, dient u dit uiterlijk 48 uur van tevoren bij ons te melden. Zegt u een afspraak niet of niet tijdig af, zullen wij hoge kosten in rekening brengen. Dit is volgens de regels van het KNMT (www.knmt.nl).

Kunt u de afspraak op maandag niet nakomen, dan dient u deze op de vrijdag voorafgaand uiterlijk voor 10:00 uur te annuleren.

U kunt uw afspraak alleen telefonisch of per email afzeggen, en niet per sms bericht. Bij herhaaldelijk niet nakomen van een afspraak of te laat afzeggen van een afspraak, behouden wij ons het recht voor om u uit te schrijven als patiënt van onze praktijk.

De verhoging van de kosten van een niet of niet tijdig afgezegde afspraak gaan in per 1 Juni 2018

img

Pijnklachten

Voor pijnklachten zijn bepaalde tijden gereserveerd. De baliemedewerkster maakt met u in overleg met de tandarts de afspraak. Wij streven ernaar u nog dezelfde dag te helpen.

img

Betalen

Wij werken samen met een factureringsbedrijf Fa-Med. Van Fa-Med ontvangt u de rekening met daarop vermeld de betalingstermijn. Natuurlijk kunt u ook contant of per PIN bij ons betalen. Dat is voordelig voor u bij kleinere bedragen in verband met administratiekosten. Wilt u meer weten over Fa-Med of termijnbetalingen, neemt u dan direct contact op met: www.notavanfamed.nl

Behandelingen

Notfalltermine
Noodafspraak