Ons team

Professionals van TC Brigantijn heten u van harte welkom:

   Spoedafspraak
   Spoedafspraak

     Frank Eickhoff

     Frank Eickhoff

     Tandarts, gespecialiseerd in implantologie en parodontologie

     Frank is een BIG-geregistreerde tandarts (nummer: 59063985402), gespecialiseerd in implantologie, maar ook in behandelingen van angstpatiënten. Hij werkt rustig en indien nodig met lachgas of onder volledige narcose. Hij heeft in Duitsland eerst een opleiding als tandtechnicus genoten en afgerond en vervolgens aan de Ernst-Moritz-Arndt Universiteit in Greifswald tandheelkunde gestudeerd. In moeilijke situaties en reconstructies weet hij altijd een oplossing. Frank is lid van NMT, NVOI, KRT.

     Sinds 2005 werkt en woont hij in Nederland en hij heeft de Nederlandse taal geleerd (diploma NT2).Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en speelt in zijn vrije tijd gitaar op professioneel niveau (ook te zien op You Tube-filmpjes).

     Wesent Goerdat

     Wesent Goerdat

     Tandarts

     Wesent Goerdat is in 2011 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met restauratieve tandheelkunde als afstudeerrichting heeft hij zich in de praktijk uitgebreid toegelegd op dit onderwerp waaronder de directe glasvezelbrug en de behandeling van gebitsslijtage. De afgelopen jaren heeft hij gewerkt als algemeen practicus in Den Haag en regio. Met regelmaat volgt hij cursussen. Als tandarts is hij sociaal/maatschappelijk betrokken. Hij heeft tandheelkundig onderzoek gedaan ter verbetering van het kindergebit en noodhulp geleverd in het amazone gebied.

     Dejna Malagic

     Dejna Malagic

     Tandarts

     Dejna Malagic is in 2020 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens de laatste fase van haar studie heeft zij het reconstructieve profiel gevolgd. Daarmee heeft zij zich kunnen verdiepen in uitgebreid kroon- en brugwerk, implantologie en esthetische tandheelkunde. In de toekomst wilt zij zich nog beter profileren in deze tak van de tandheelkunde door verschillende cursussen/opleidingen te volgen. Als tandarts streeft Dejna ernaar om iedere patiënt te helpen met een passend behandelvoorstel dat aansluit aan de individuele wensen en behoeften van de patiënt, maar daarnaast ook in lijn is met de laatste ontwikkelingen binnen het vak. Dejna neemt graag de tijd voor iedereen waardoor ook angstige patiënten zich op hun gemak voelen in de tandartsstoel.

     Maxime Hersbach

     Maxime Hersbach

     Mondhygiënist

     Maxime werkt met veel enthousiasme als mondhygiëniste in de praktijk nadat zij bij ons de stage heeft gelopen. Maxime heeft haar opleiding in Amsterdam gevolgd. Maxime is vriendelijk en werkt secuur . Samen met de patiënt werkt zij naar een stabiele mondhygiëne en gezonde mond toe.

     Najiya Daqiq

     Najiya Daqiq

     Mondhygiënist

     Najiya Daqiq is afgestudeerd als mondhygiënist aan Inholland Amsterdam. Najiya is een gedreven zorgprofessional met veel passie voor haar vak, kwaliteit en goede begeleiding staat bij haar centraal. Tijdens de behandelingen krijgen de patiënten stapsgewijze begeleiding. Door de eerdere werkervaring in een multidisciplinaire praktijk heeft Najiya ervaring opgebouwd met het begeleiden en behandelen van complexe casussen bij angst- en medisch gecompromitteerde patiënten.

     Daarnaast blijf Najiya haar kwaliteit waarborgen door het volgen van nascholing om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent behandelmethoden, materialen en richtlijnen.
     Nora Bouchnaf

     Nora Bouchnaf

     Mondhygiëniste

     Nora Bouchnaf is in 2019 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de Hogeschool Utrecht. Direct na haar opleiding heeft ze als mondhygiëniste in een parodontologiepraktijk en in algemene tandartspraktijken gewerkt. Sinds april 2021 werkt Nora met veel plezier en enthousiasme als mondhygiëniste bij ons. Haar doel is om samen met de patiënt een optimaal mondgezondheid te creëren en deze vooral te behouden.

     Abdul Saed

     Abdul

     Student Mondzorgkunde

     Abdul is in 2019 ons team gekomen te versterken. Hij volgt momenteel nog de opleiding Mondzorgkunde in Utrecht, hij zit hier in zijn 4e en tevens laatste jaar.

     Hij werkt rustig en vindt het erg belangrijk dat de patiënt tevreden is. Hij houdt van een grapje en staat altijd open voor een gesprek. In zijn vrije tijd toert hij graag op zijn motor.

     Patricia Spaan

     Patricia

     Praktijkmanager

     Patricia is een allrounder. Zij werkt al jaren samen met Frank en weet – net als Frank – voor ieder probleem een oplossing. Agendaplanning, praktijkorganisatie, bestellingen en eerste aanspreekpartner bij problemen zijn haar primaire functies. Daarnaast is zij gecertificeerd assistente implantologie en preventie-assistente.

     Patricia houdt van gezellige uitjes en geniet van het leven.

     Janou van Rooijen

     Janou

     Office manager

     Janou werkt al sinds de opening in 2014 bij ons. Ze is een gecertificeerd preventie-assistente, maar is tegenwoordig werkzaam als office manager. Mocht u vragen hebben, dan helpt ze u graag verder. Janou sport graag, is gek op koken en houdt ervan om leuke dingen te doen met haar gezin.

     Claudia Sonneveld

     Claudia

     Allround en preventie assistente

     Claudia is een zeer ervaren allround assistente. Ook voor administratieve vragen kunt u bij haar terecht. Claudia werkt graag met kinderen en doet ook preventie, sealings, fluoride applicaties en geeft poetsinstructies.

     Claudia houdt .

     Marjorie Chikhi

     Marjorie

     Allround en preventie assistente

     Marjorie werkt sinds 2016 bij ons. Zij spreekt Nederlands, Portugese en Engels. Ook voor administratieve vragen kunt u bij haar terecht.

     In haar vrije tijd houd ze van gezelligheid en reizen.

     Alexandra Teleckaya

     Alexandra

     Preventie/Paro preventie assistente

     Alexandra is een gediplomeerde preventie assistente en heeft in 2019 haar vervolg cursus voor paro preventie assistente behaald. Ze is een ervaren assistente en is gedreven in haar werk, ze spreekt Russisch, Nederlands en Engels.

     Alexandra houdt enorm van reizen en leest graag.

     Mariëlle van Loenen

     Mariëlle

     Allround en Preventie assistente

     Marielle is een allround assistente, en werkt sinds enige tijd ook als preventie assistente. In haar vrije tijd is ze veel bij haar paard te vinden, en houdt ze ervan leuke dingen te ondernemen met vrienden.

     Behandelingen

       Spoedafspraak
       Spoedafspraak