Esthetische tandheelkunde

   Spoedafspraak
   Spoedafspraak

     Esthetische tandheelkunde word steeds populairder in de moderne wereld. Meer en meer mensen willen het perfecte gebit en wittere tanden en kiezen. Maar wat is esthetisch? Er zijn een aantal methoden om te bepalen wat het ideale gebit nodig heeft. Er zijn regels de bepalen hoe een ideale gebit moet zijn. Bij het Tandheelkundige Centrum Brigantijn kunt u altijd terecht voor een uitleg en wat in u persoonlijke situatie het best voorspelbaar resultaat kan opleveren. In samenwerking met onze tandtechnicus word er een analyse gemaakt aan hand van mond foto’s en gipsmodellen. Er word een ontwerp opgezet, het zogenoemde wax up. Afhankelijk van de analyse bestaat de behandeling uit een combinatie van parodontale chirurgie (tandvleescorrectie), orthodontie, tanden bleken, facings, composiet restauratie, kronen en brugwerk, implantatie. Als u meer wilt weten wat wij voor u kunnen beteken en als u altijd een mooie gebit wilde hebben, maak dan een afspraak bij TC Brigantijn. Niets is mooier als een stralende glimlach.

     Behandelingen

     Wat onze klanten zeggen:

     Ben vandaag geweest – echt een super goed team, heel lief. Ik ben dan ook onder narcose gebracht. Ben nu zo blij met mijn nieuwe gebit. Wonden zijn nog vers maar super bedankt,Tandheelkundig Centrum Brigantijn! Tot van de week.

     Dhr. Verdier Hague

     Geweldige tandartspraktijk. Ik zal deze bij iedereen aanraden. In heel mijn leven nog nooit zo’n vriendelijke en rustige tandarts gehad.

     Mevr. Bovet Hague

     Professionele, moderne tandartspraktijk met vriendelijke tandarts en assistentes. Men neemt de tijd voor uitleg, advies en behandeling.

     Dhr. Piet Mangold Hague

     Thank you,
     I have received a professional treatment with a friendly attitude and no pain. The doctor makes sure the patient feels comfortable, applies reasonable anesthetics and takes time to make sure that the treatment goes without pain and stress. Thank you!

     Mevr. Victoria Petko Hague

      Nieuws en evenementen

      Contact opnemen

       
      OPENINGSTIJDEN:

      ma - vrij 8.30 t/m 17.00

      Op zaterdag zijn we een keer per maand geopend.

      Bereikbaarheid

      Met de tram: lijn 19, halte station Ypenburg Met de bus: lijn 30, halte station Ypenburg Met Randstadrail: halte station Ypenburg.

        Spoedafspraak
         
        location

        Tandheelkundig centrum Brigantijn, Brigantijnlaan 97, 2496 ZR, The Hague

        Spoedafspraak