kinder tandheelkunde

Kinderen zijn meer dan welkom in tandartspraktijk Brigantijn. Zij kunnen altijd meekomen tijdens de controle van de ouders, broers en/of zussen.

Noodafspraak
Noodafspraak
De ervaring leert dat het meenemen van de jongsten eventuele angst voor de tandarts op latere leeftijd vaak voorkomt, doordat ze op speelse wijze kennismaken met het bezoek aan de tandarts en ons team.

Liever voorkomen dan genezen

Gezonde tanden en kiezen, daar heb je een leven lang plezier van! We moedigen kinderen aan om twee per dag de tanden goed te poetsen. Hiervoor geven we ware poetsinstructies voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Alleen de samenwerking tussen kind, ouders en tandarts voorkomt schade op latere leeftijd. Tijdens de reguliere tweejaarlijkse controles zorgt ons team ook voor fluoride en sealings om de tanden te beschermen tegen cariës en tanderosie.

Toch angst voor de tandarts

Als uw kind al bang is voor de tandarts of mettertijd angst voor de tandarts ontwikkelt, nemen wij uitgebreid de tijd om de eventuele oorzaak te achterhalen. Onze collega Dominique heeft ruime ervaring met kindertandheelkunde en weet bij uitstek hoe zij kinderen op hun gemak kan stellen. Tevens kunnen wij altijd terugvallen op een behandeling met gebruik van lachgas. Op die manier krijgt uw kind via de neus een roesje toegediend, waardoor het zich al snel kalm en ontspannen zal voelen. Komen uw kinderen ook snel hun tanden laten zien?!

Behandelingen

Wat onze klanten zeggen:

Ben vandaag geweest – echt een super goed team, heel lief. Ik ben dan ook onder narcose gebracht. Ben nu zo blij met mijn nieuwe gebit. Wonden zijn nog vers maar super bedankt,Tandheelkundig Centrum Brigantijn! Tot van de week.

Dhr. Verdier Hague

Geweldige tandartspraktijk. Ik zal deze bij iedereen aanraden. In heel mijn leven nog nooit zo’n vriendelijke en rustige tandarts gehad.

Mevr. Bovet Hague

Professionele, moderne tandartspraktijk met vriendelijke tandarts en assistentes. Men neemt de tijd voor uitleg, advies en behandeling.

Dhr. Piet Mangold Hague

Thank you,
I have received a professional treatment with a friendly attitude and no pain. The doctor makes sure the patient feels comfortable, applies reasonable anesthetics and takes time to make sure that the treatment goes without pain and stress. Thank you!

Mevr. Victoria Petko Hague

Galerij, nieuws en evenementen

Contact opnemen

OPENINGSTIJDEN:

Ma t/m vri 8.30 t/m 17.00
zaterdag op afspraak

BEREIKBAARHEID:

Met de tram: lijn 19,
halte station Ypenburg
Met de bus: lijn 30,
halte station Ypenburg
Met Randstadrail:
halte station Ypenburg.

Noodafspraak
 
location

Dental Centre Brigantijn, Brigantijnlaan 97, 2496 ZR, The Hague

Noodafspraak