ons team

Professionals van TC Brigantijn heten u van harte welkom:

Noodafspraak
Noodafspraak
Frank Eickhoff

Frank Eickhoff

Tandarts, gespecialiseerd in implantologie en parodontologie

Frank is een BIG-geregistreerde tandarts (nummer: 59063985402), gespecialiseerd in implantologie, maar ook in behandelingen van angstpatiënten. Hij werkt rustig en indien nodig met lachgas of onder volledige narcose. Hij heeft in Duitsland eerst een opleiding als tandtechnicus genoten en afgerond en vervolgens aan de Ernst-Moritz-Arndt Universiteit in Greifswald tandheelkunde gestudeerd. In moeilijke situaties en reconstructies weet hij altijd een oplossing. Frank is lid van NMT, NVOI, KRT.

Sinds 2005 werkt en woont hij in Nederland en hij heeft de Nederlandse taal geleerd (diploma NT2).Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en speelt in zijn vrije tijd gitaar op professioneel niveau (te zien in talloze You Tube-filmpjes).

Wesent Goerdat

Wesent Goerdat

Tandarts

Wesent Goerdat is in 2011 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met restauratieve tandheelkunde als afstudeerrichting heeft hij zich in de praktijk uitgebreid toegelegd op dit onderwerp waaronder de directe glasvezelbrug en de behandeling van gebitsslijtage. De afgelopen jaren heeft hij gewerkt als algemeen practicus in Den Haag en regio. Met regelmaat volgt hij cursussen en momenteel volgt hij een traineeship met betrekking tot de wortelkanaalbehandeling. Als tandarts is hij sociaal/maatschappelijk betrokken. Hij heeft tandheelkundig onderzoek gedaan ter verbetering van het kindergebit en noodhulp geleverd in het amazone gebied.

Farhad Motae

Farhad Motae

Tandarts

Farhad Motae is afgestudeerd tandheelkunde in 2011 (Dental-Medical-Doktor). Hij is een BIG-geregistreerde tandarts (nummer: 39915674702) en is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).

Farhad is zich verder gaan specialiseren in esthetische tandheelkunde, wortelkanaal behandelingen en implantologie, dit heeft hij gedaan door verschillende nascholing en cursussen te volgen. Naast de specialisaties heeft Farhad ook nog eens jarenlange ervaring.

Alexandra Teleckaya

Dominique van den Broek

Tandarts

Dominique werkt sinds 2012 als tandarts, zij studeerde tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Nadat ze bij verschillende algemene praktijken in regio Den Haag – Rotterdam heeft gewerkt vindt ze kinderen de leukste doelgroep om mee te werken. Nascholing vindt ze belangrijk. Dominique is lid van de ANT, KRT en NVvK.

In haar vrije tijd zet ze zich graag in voor anderen; In 2016 is ze voor tandheelkundig vrijwilligerswerk naar Nepal gegaan. In 2020 gaat ze met diezelfde doel naar de Dominicaanse Republiek. Dichterbij huis doet ze gedurende het jaar kleinschalig algemeen vrijwilligerswerk. Ze komt sportief op de fiets naar het werk en met goed weer maakt ze graag lange tochten op de racefiets.

Mos Katebi

Mos Katebi

Prothese specialist

Mos Katebi is onze prothese specialist en behandelt patiënten sinds 2006. Tevens is Mos de eigenaar van een tandtechnisch laboratorium gevestigd in Rotterdam met 4 werknemers die kwaliteit en service uiterst belangrijk vinden.

Ilona Thoen

Ilona Thoen

Ervaren mondhygiëniste

Ilona is in 2003 afgestudeerd van de opleiding mondhygiëne in Amsterdam. Zij is een bedreven en ervaren mondhygiëniste en heeft veel plezier in haar werk. Als gevolg neemt Ilona de tijd voor alle patiënten. Zij wil graag dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ook angstige patiënten. Ze weet de patiënt goed te motiveren en het is haar doel om samen met de patiënt voor een gezond gebit te zorgen.

Maxime Hersbach

Maxime Hersbach

Junior mondhygiëniste

Maxime werkt met veel enthousiasme als mondhygiëniste in de praktijk nadat zij bij ons de stage heeft gelopen. Haar opleiding heeft haar in Amsterdam gevolgd. Maxime is vriendelijk en werkt secuur en samen met de patiënt werkt zij naar een stabiele mondhygiëne en gezonde mond toe.

Patricia Spaan

Patricia Spaan

Praktijkmanager

Patricia is een allround assistente met positieve uitstraling. Zij werkt sinds 13 jaar samen met Frank en weet – net als Frank – voor ieder probleem een oplossing. Agendaplanning, praktijkorganisatie, bestellingen en eerste aanspreekpartner bij problemen zijn haar primaire functies. Daarnaast is zij gecertificeerd assistente implantologie en preventie-assistente.

Patricia houdt van gezellige uitjes en geniet van het leven.

Janou van Rooijen

Janou van Rooijen

Preventie-assistente, allround assistente, baliemedewerkster

Janou zorgt ervoor dat iedereen met een stralende glimlach de praktijk verlaat. Zij is gecertificeerd preventie-assistente en gaat altijd professioneel en vriendelijk te werk. Zij staat open voor alle vragen rondom het gebit.

Claudia Sonneveld

Claudia Sonneveld

Allround en preventie assistente

Claudia is een zeer ervaren allround assistente. Ook voor administratieve vragen kunt u bij haar terecht. Claudia werkt graag met kinderen en doet ook preventie, sealings, fluoride applicaties en geeft poetsinstructies.

Claudia houdt van paardrijden en heeft een eigen paard voor haar dochter.

Mandy Roos

Mandy Roos

Allround en preventie assistente

Mandy Roos is gediplomeerd als assistente implantologie en werkt al 14 jaar als een alround tandartsassistente. Ze is gedreven in haar werk en stelt patiënten op hun gemak.

In haar vrije tijd is ze graag bij haar gezin.

Marjorie Chikhi

Marjorie Chikhi

Allround en preventie assistente

Marjorie werkt sinds 2016 bij ons. Zij spreekt Nederlands, Portugese en Engels. Ook voor administratieve vragen kunt u bij haar terecht.

In haar vrije tijd houd ze van gezelligheid en reizen.

Alexandra Teleckaya

Alexandra Teleckaya

Allround en preventie assistente

Alexandra is afgestudeerd als tandarts in Rusland. Vervolgens heeft zij als tandarts met specialisatie parodontologie gewerkt. Alexandra spreekt Russisch, Nederlands en Engels.

Alexandra is getrouwd en houdt van dieren. Zij reist en leest veel en graag.

Evgeniya Eickhoff

Evgeniya Eickhoff

Praktijkeigenaar

Evgeniya is de eigenaar van de tandartspraktijk. Zij heeft aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam haar master of business management (MBA) behaald.

Evgeniya is getrouwd met Frank, spreekt Nederlands, Russisch, Frans en Engels en houdt van Frankrijk en de Franse keuken.

Behandelingen

Noodafspraak
Noodafspraak