Tandartspraktijk

Het Tandheelkundig Centrum Brigantijn is ontworpen en gerealiseerd (augustus 2013 / april 2014) in samenwerking met Evgeniya en Frank Eickhoff en het Dordrechtse vakbedrijf Dentalair. De modern ingerichte tandartspraktijk met het maritieme karakter voldoet aan alle gestelde eisen. Een open entree met een ruime wachtkamer en ruime behandelkamers stralen een prettige sfeer uit. De tandartspraktijk voldoet ook aan moderne internationale normen voor het hygiëne-protocol (WIP-richtlijn) en stralingsbescherming (KEW-dossier).

Ons ervaren team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten. Wij vinden een vriendelijke sfeer belangrijk voor de ontspanning van onze patiënten en voor goede resultaten van tandheelkundige behandelingen. Daarnaast werken wij samen met 2 tandtechnische laboratoria (Excent Tandtechniek en TTL Meissen) voor implantaten, kronen en brugwerk. Kwaliteit, precisie en esthetiek hebben voor ons de hoogste prioriteit. Daarom wordt al ons techniekwerk in Nederland verzorgd.

Door de ligging van onze tandartspraktijk op het kruispunt van A4 en A12 kunnen de patiënten uit Den Haag, Ypenburg, Nootdorp, Delft, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, andere steden en dorpen ons makkelijk met het openbaar vervoer, met de fiets of met de auto bereiken. U kunt betaald parkeren voor de tandartspraktijk of bij Station Ypenburg (50m van de tandartspraktijk).

U bent van harte welkom in onze tandartspraktijk voor algemene tandheelkunde, angstbehandeling, implantologie, parodontologie, kinder tandheelkunde, mondhygiëne, maar ook voor informatie omtrent het gebit of voor een second opinion.

Team Brigantijn

img
img