Weer een mooie mijlpaal

2017/04/04, dinsdag
nieuws

Weer een mooie mijlpaal

En weer een mooie mijlpaal! Vandaag mochten we de 4000 sté patiënt ontvangen. Net een klein verjaardagje voor ons 🙂 Nu komen 4000 mensen regelmatig naar Tandheelkundig Centrum Brigantijn voor controles, mondhygiëne, parodontologie, cosmetische tandheelkunde, spoedbehandelingen en meer. Hartelijk dank voor jullie vertrouwen!

En weer een mooie mijlpaal! Vandaag mochten we de 4000 sté patiënt ontvangen. Net een klein verjaardagje voor ons 🙂 Nu komen 4000 mensen regelmatig naar Tandheelkundig Centrum Brigantijn voor controles, mondhygiëne, parodontologie, cosmetische tandheelkunde, spoedbehandelingen en meer. Hartelijk dank voor jullie vertrouwen!

Op de foto: Onze blije 4000sté patiënt met een leuke verrassing van de praktijk (een elektrische tandenborstel, een fles prosecco en een bos bloemen) en de oprichter van De Brigantijn Frank Eickhoff. Tot de volgende controle!

terug naar nieuws & evenementen

Behandelingen