Start je eigen praktijk

Ben jij tandarts? Of een andere medische specialist? Wil jij je eigen praktijk starten, maar weet je niet waar te beginnen?

Aarzel niet en bel ons voor hulp en advies bij het opzetten van een eigen praktijk: +31 620 – 11 19 42

 

Eerst meer weten? Scroll verder om onze diensten te bekijken.

   Lees meer over succes van TC Brigantijn!
   Lees meer over succes van TC Brigantijn!

     Wat bieden we?

     Wij bieden integrale oplossingen voor tandartsen en andere medische specialisten:

     img

     Opstarten van een eigen praktijk

     Welke rechtsvorm past het best bij jouw bedrijf? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze die past bij jouw financiële positie en verwachtingen.

     img

     Een effectief bedrijfsmodel ontwikkelen

     Een effectief bedrijfsmodel is cruciaal voor succes. Het omvat een nauwkeurige schatting van toekomstige inkomsten, uitgaven en kasstromen. Zo ontstaat een duidelijk beeld van het benodigde startkapitaal en kan bepaald worden waar een lening voor aangevraagd moet worden en wat met eigen vermogen opgevangen kan worden.

     img

     Financiële en operationele planning

     Operationele en financiële planning zijn nauw met elkaar verbonden. Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan in de tandheelkunde en delen graag onze kennis. We helpen je bij het opstellen van een gevoeligheidsanalyse, zodat duidelijk wordt hoe de operationele planning de financiële positie beïnvloedt.

     img

     Ontwikkeling van trainingen voor assistenten

     Ons assistententeam heeft uitgebreide kennis en ervaring. We organiseren graag een trainingssessie voor jouw collega’s over de taken en verantwoordelijkheden van de assistentes. Ook zijn bepaalde detacheringstaken bespreekbaar.

     img

     Marktbewustzijn en lancering van marketingcampagnes

     We hebben uitgebreide ervaring in het maken van marketingcampagnes. We delen onze ervaring graag met jou.

     img

     Communicatie met financiële instellingen

     Wij zijn verbonden met diverse Nederlandse banken en andere kredietverstrekkers. We weten precies wat ze nodig hebben om jouw bedrijf te financieren. We communiceren namens jou of samen met jou met de kredietverstrekkers en helpen om een ​​vlotte en snelle financieringsregeling te krijgen.

     Wat zijn de uitgangspunten voor samenwerking?

     We bieden unieke diensten op basis van bewezen en daadwerkelijk succes van ons eigen project

     We bieden diensten aan op ons eigen expertisegebied. Deze complete dienst is tamelijk uniek op de Nederlandse en  Europese markten.

     We delen onze kennis, ervaring en een kader voor risicobeheer om jou een geweldige kans te geven jouw eigen succes te behalen

     Kennis, ervaring en risicobeheer zijn belangrijke succesfactoren voor ondernemerschap. We zullen zij aan zij met jou samenwerken om jouw succes te bereiken. We streven naar uitmuntendheid en uiterste klantentevredenheid.

     We baseren onze samenwerking op vertrouwen, integriteit en transparantie

     We zijn transparant en verwachten dit ook van onze potentiële klanten. We willen onze klanten succesvol zien en we geloven dat een rechtvaardige aanpak vanaf het begin van groot belang is.

     Wij werken op basis van ‘no cure no pay’. Neem contact met ons op voor meer informatie over opdrachtgevers en de looptijd van onze services!

     Lees meer over succes van TC Brigantijn!

       Lees meer over succes van TC Brigantijn!