Een eigen praktijk starten

Wij bieden hulp aan medisch specialisten die een eigen praktijk willen starten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven. Wij helpen je zo snel en soepel mogelijk jouw praktijk op te starten.

Lees meer over succes van TC Brigantijn!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

  Lees meer over succes van TC Brigantijn!

  Een eigen praktijk beginnen

  TC Brigantijn biedt een aantal specifieke diensten aan voor het opzetten of overnemen van een medische praktijk in Nederland. Als jij een tandarts, algemeen geneeskundige arts, dierenarts of andere specialist bent en van plan bent om jouw eigen bedrijf te starten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vier jaar geleden zetten wij onze eigen succesvolle tandartspraktijk op. Nu tellen wij ongeveer 5.000 patiënten en blijven groeien. Onze adviezen komen uit eigen ervaring: wij weten tegen welke vraagstukken je aanloopt!

  Diensten

  Wij helpen met het hele proces van het opstarten van een eigen praktijk. Wij bieden onze diensten aan aan professionals die zich nog in de oriënterende fase bevinden of hun eerste stappen al gezet hebben.
  Wat onze diensten omvatten:

  1. Beoordeling van bedrijfsideeën
  2. Opstellen van bedrijfsmodel en businessplan
  3. Ondersteuning bij financiering door banken en andere geldverstrekkers
  4. Assistentie bij bouw of aquisitie
  5. Advies en hulp bij verbeteren van interne structuren en werkprocessen

  Wie zijn wij

  TC Brigantijn oprichter en eigenaar, Evgeniya Rodionova-Eickhoff heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector en bedrijfskunde. Zij heeft een internationaal accounting certificaat van de ACCA (VK) en behaalde haar MBA-diploma aan de Erasmus Universiteit. In mei 2014 zette Evgeniya het project TC Brigantijn op. Evgeniya deelt graag haar ervaring en knowhow met jou.

  Voor meer informatie, zie de presentatie over Tandheelkundig Centrum Brigantijn.

  img
  img
  img
   
  location

  Tandheelkundig Centrum Brigantijn, Brigantijnlaan 97, 2496 ZR, Den Haag