3000ste patiënt met een stralende lach na de behandeling

2016/05/17, dinsdag
news

3000ste patiënt met een stralende lach na de behandeling

Bedankt voor alle aanbevelingen van onze tandartspraktijk! Al 3000 mensen komen regelmatig naar Tandheelkundig Centrum Brigantijn voor moderne tandheelkunde en professionele mondzorg. Elke dag krijgen wij nieuwe inschrijvingen en bedanken jullie voor het vertrouwen!

2016/05/17, dinsdag
Bedankt voor alle aanbevelingen van onze tandartspraktijk! Al 3000 mensen komen regelmatig naar Tandheelkundig Centrum Brigantijn voor moderne tandheelkunde en professionele mondzorg. Elke dag krijgen wij nieuwe inschrijvingen en bedanken jullie voor het vertrouwen! Op de foto is onze 3000ste patiënt met een lach na de behandeling en een klein geschenk (een electrische tandenborstel en een fles prosecco) om deze mijlpaal te vieren.
terug naar nieuws & evenementen

Behandelingen